Flexibel bestemmen
26 juli 2013

Op basis van goede ervaringen bij een gezamenlijk project in De Volgerlanden, heeft Bouwfonds ons verzocht een flexibel bestemmingsplan op te stellen voor een deelfase van het project Baanhoek-West, in Sliedrecht.

 

Vanwege de veranderde marktsituatie en daarmee ook de manier van gebiedsontwikkeling (van het aanbieden van bedachte producten naar het realiseren van klantwensen), is het nodig dat het geldende bestemmingsplan wordt herzien om zodoende flexibeler en klantgericht de woningen te kunnen aanbieden en realiseren.

 

Uiteraard gaan wij graag samen met Bouwfonds en de gemeente Sliedrecht deze actuele opgave aan: een voorbeeld van Nu Al Eenvoudig Beter!

 

Baanhoek-West Sliedrecht

Vind eenvoudig vergelijkbare projecten, kies uw interesse:

  bestemmingsplan   duurzaamheid   nieuwe woongebieden   werklandschap
Project Details

Opdrachtgever: BouwfondsPeriode: 2013Producten: bestemmingsplan, uitwerkingsplanProgramma: ca. 134 woningen en bedrijventerreinBaanhoek-West is een Vinex-locatie in de gemeente Sliedrecht waar circa 950 woningen, twee basisscholen, een kerk en een bedrijventerrein gerealiseerd zullen worden. 

 

Vanwege de veranderde marktsituatie en daarmee ook de manier van gebiedsontwikkeling (van het aanbieden van bedachte produkten naar het realiseren van klantwensen), is het nodig dat het bestemmingsplan wordt herzien om zodoende flexibeler en klantgericht de woningen te kunnen aanbieden en realiseren. Daartoe is ons verzocht een flexibel bestemmingsplan op te stellen.