Veldfeest23 met workshop OD205
15 maart 2013

OD205 heeft afgelopen zaterdag 16 maart samen met de Gemeente Delft in het kader van ons #Speerpunt2013 een inspirerende workshop #TIJDELIJKANDERS voor en met bewoners van de Harnaschpolder georganiseerd.

 

Voor het tweede jaar werd het Veldseizoen geopend met een waar zaaifeest voor en met alle bewoners. De hele dag stond in het teken van implementeren van initiatieven en het zaaien van nieuwe ideeën. Alle bewoners die deze dag de handen uit de mouwen wilden steken om de Harnaschpolder tot een bloeiende wijk te maken waren welkom.

interactieve workshop leidt tot relevante ideeën
14 september 20121 / 3

In de woonwinkel Harnaschpolder is onder begeleiding van stedenbouwkundigen Ralf Hottenträger en Danny Nelemans een workshop met de gemeente Delft en ontwikkelaars gehouden.

Wij hebben deze workshop opgezet in de vorm van een interactieve brainstormsessie met als doel: het bedenken van concrete en locatiespecifieke tijdelijke invullingen voor nog niet ontwikkelde, deels braakliggende gronden op de ontwikkellocatie Harnaschpolder. Hierbij werd gezocht naar #TIJDELIJKANDERS, wat een relevante bijdrage kan leveren aan het verhogen van ruimtelijke, sociale en financiële kwaliteiten.

Een interessante en productieve middag over #TIJDELIJKANDERS heeft een plankaart vol ideeën opgeleverd.

Harnaschpolder Delft

Vind eenvoudig vergelijkbare projecten, kies uw interesse:

  collectief particulier opdrachtgeverschap (cpo)   herstructurering   participatie
Project Details

Opdrachtgever: Gemeente DelftPeriode: 2012Producten: workshopProgramma: Tijdelijk Anders BestemmenOp initiatief van OD205 en de gemeente Delft zijn wij samen met de betrokken participanten een experiment begonnen, om te kijken of op een slimme manier tijdelijk andere bestemmingen mogelijk zijn in de Harnaschpolder.