Planoloog gezocht

Vanwege het vertrek van onze collega zijn we op zoek naar een planoloog die van vele markten thuis is en vanaf de (na-) zomer deel wil uitmaken van od205.

 

Je wordt verantwoordelijk voor het hele traject rondom bestemmingsplannen; van opzet tot afronding en nazorg. Samen met onze projectleider haal je nieuwe opdrachten binnen en beheer je onze bestaande relaties. En denk je mee over onze visie op alle ontwikkelingen met betrekking tot de omgevingswet.  

 

We zijn op zoek naar iemand die samenwerkingsgericht is en stevig in zijn of haar schoenen staat. Je bent communicatief vaardig en hebt commercieel inzicht. Beleidsmatige en juridische taal kent geen geheimen voor je. Kennis van Autocad of Microstation vinden we erg waardevol.

 

Wij bieden jou een omgeving waarin ruimte is om jezelf te blijven ontwikkelen, een collegiaal-vriendschappelijke sfeer, werktijden die jou een sociaal leven laten leiden én de mogelijkheid steeds meer verantwoordelijkheid te pakken.

 

Heb je minimaal 3 jaar relevante werkervaring en wil je dat wij jou gaan leren kennen? Mail je sollicitatie met motivatie en cv naar mail@od205.nl

 

Wil je eerst meer informatie over deze vacature, bel dan met Ralf Hottenträger op 010-303 12 77.