vacature: RO generalist

Wij zijn op zoek naar een


Generalist op RO-gebied 

 

die zich thuis voelt in ons informeel ontwerp- en adviesbureau.  

 

Je bent de spil waar het om draait op het gebied van Ruimtelijke Ordening. RO is de derde bouwsteen van od205, naast stedenbouwkundig werk en de inrichting van de buitenruimte. Je bent zowel uitvoerend bezig als op strategisch niveau. 

 

Je werkveld beslaat het spectrum van bestemmingsplan tot omgevingsvisie. Je acquirieert, je bereidt voor, schrijft en adviseert. Het onderhouden van de contacten met de opdrachtgevers vind je oprecht leuk en het toewerken naar steeds weer wisselende deadlines is geen belemmering voor jouw nauwkeurigheid en je humeur. 

 

Naast het dagelijks werk staat het mede-aansturen van ons bureau op je netvlies en het positioneren van od205 in het vak, zeker met betrekking tot de naderende omgevingswet.   

 

We zijn op zoek naar iemand die er voor wil gaan. Die mee wil groeien met ons bureau en die kan schakelen tussen steeds verschillende opdrachten en vragen. Iemand die goed samenwerkt en stevig in zijn/haar schoenen staat, doorzettingsvermogen heeft en een duidelijke visie op het vak.

 

Wij bieden jou een omgeving waarin ruimte is om jezelf te blijven ontwikkelen, een collegiaal-vriendschappelijke sfeer en werktijden die jou een sociaal leven laten leiden. Heb je voldoende jaren relevante werkervaring en wil je dat wij jou gaan leren kennen?

Mail je sollicitatie met motivatie en cv naar sollicitatie@od205.nl

 

Wil je eerst meer informatie over deze vacature, bel dan met Ralf Hottenträger op 010-303 12 77.