Medior ontwerper landschap/buitenruimte

Op dit moment zijn we op zoek naar een

Medior ontwerper landschap en buitenruimte (32 uur)

 

We zijn op zoek naar een medior ontwerper die frisse concepten weet uit te werken tot een realistisch plan.

Op dit moment werken wij aan spannende opgaves in zowel bestaand als nieuw stedelijk gebied. Daarbij is de beleving en gebruikskwaliteit van het openbaar gebied van groot belang.


Jij wordt een belangrijke schakel binnen ons bureau in het concreet maken van onze  innovatieve ideeën tijdens de inrichtingsfase. Samen met de senior projectleider ben je aanspreekpunt voor onze opdrachtgevers. Dit betekent dat je in het Nederlands communicatief vaardig bent en gevoel hebt voor verhoudingen.

 

We zijn op zoek naar een ontwerper die stevig in zijn of haar schoenen staat, kennis van bomen en planten heeft en onze visie weet over te brengen. Iemand met een eigen mening die zijn of haar collega’s durft te overtuigen, maar die ook durft vragen te stellen. 

 

Heb jij een afgeronde opleiding Spatial Design, Ruimtelijk ontwerper of Tuin- en Landschapsinrichting en heb je minimaal 3-5 jaar relevante werkervaring, reageer dan snel!

 

We bieden een jaarcontract voor 32 uur, een werkplek op één van de mooiste plekken van Rotterdam en een informele leeromgeving.

 

Mocht je meer willen weten over de vacature, dan kun je contact opnemen met Danny Nelemans op 010-303 12 77.

 

Heb je belangstelling, mail dan vóór 15 januari 2018 je motivatie, cv en (link naar) jouw portfolio naar mail@od205.nl. Maximale grootte attachments: 5 MB.