buitenruimte-ontwerper gezocht

We zijn op zoek naar een nieuwe collega die frisse concepten weet uit te werken tot een realistisch plan.

 

OD205 werkt aan spannende opgaven in zowel bestaand als nieuw stedelijk gebied. Daarbij is de beleving en gebruikskwaliteit van het openbaar gebied van groot belang.

 

We zijn op zoek naar een ontwerper die stevig in zijn of haar schoenen staat, kennis van bomen en planten heeft en onze visie weet over te brengen. Iemand met een eigen mening die zijn of haar collega’s durft te overtuigen, maar die ook durft vragen te stellen.


Jij wordt een belangrijke schakel binnen ons bureau in het concreet maken van onze  innovatieve ideeën tijdens de inrichtingsfase. Samen met de projectleider ben je aanspreekpunt voor onze opdrachtgevers. Dit betekent dat je in het Nederlands communicatief vaardig bent en gevoel hebt voor verhoudingen.

 

Heb jij een afgeronde opleiding Spatial Design, Ruimtelijk ontwerper of Tuin- en Landschapsinrichting en heb je minimaal 3 - 5 jaar relevante werkervaring, reageer dan snel!

 

Wij bieden jou een omgeving waarin ruimte is om jezelf te blijven ontwikkelen, een collegiaal-vriendschappelijke sfeer, werktijden die jou een sociaal leven laten leiden én de mogelijkheid steeds meer verantwoordelijkheid te pakken. 

 

Wil je dat we jou gaan leren kennen? Neem contact met ons op zodat we kunnen kijken of we een afspraak kunnen plannen bij ons in de Schiecentrale. Je kan je sollicitatie met motivatie, cv en (link naar) jouw portfolio tot 23 februari a.s. mailen naar mail@od205.nl. Maximale grootte attachments: 5 MB.

 

Wil je ons eerst aan de telefoon spreken bel dan met Ralf Hottenträger op 010-303 12 77.