vacature coördinator

vacature bureau coördinator

Vijf junioren op het vlak van stedenbouw, buitenruimte ontwerp, planologie en omgevingsrecht, twee senior stedenbouwkundigen, een senior planoloog en een stagiair. Dat is op dit moment de omvang van ons op optimisme gebaseerde ontwerpbureau, dat perspectieven schetst voor de samenleving van morgen. Hoogste tijd om ons te versterken met een bureau-coördinator!


Wij zoeken een collega die past in ons team: een enthousiast, creatief, optimistisch, authentiek iemand die secuur werkt en blij wordt van een breed spectrum van werkzaamheden. Een ondersteuner, initiator, uitvoerder en bewaker in één persoon. Spil van onze organisatie en eerste aanspreekpunt voor ons bureau. Degene die (bijna) alles weet en zorgt dat alles wat net even buiten onze vakgebieden ligt soepel en systematisch verloopt.


Je werkzaamheden zullen bestaan uit onder meer:

► PR en communicatie | strategie en onderhoud social media, schrijven en redigeren website en nieuwsbrief
► Administratie | facturatie, urenregistratie, bankzaken
► Personeel en organisatie | agendabeheer, notuleren gesprekken, externe contacten
► Ondersteuning acquisitie | volgen actualiteiten vakgebied, aanbestedingen, prijsvragen, signaleren kansen

 

Dat alles in een informele setting op een mooie plek: de Schiecentrale in het Rotterdamse Lloydkwartier. Als je eigen verantwoordelijkheid en initiatief belangrijk vindt en toch een sterke teamspeler bent; als je iemand bent die op details let én de grote lijnen van OD205 mede wil bewaken; als je droomt van een baan met een werkweek van 16 tot 24 uur, verdeeld over 4 à 5 dagen. Dan moet je vooral contact met ons opnemen, want we zijn benieuwd naar jou!

 

Jouw eerste aanspreekpunt is Ralf Hottenträger (DGA). Bel 010 303 1277 voor meer info of mail je sollicitatie naar ralf.hottentrager@od205.nl.