vacature junior jurist

vacature junior jurist RO

Omdat onze opdrachtenportefeuille maar blijft groeien, zijn wij op zoek naar een junior jurist ruimtelijke ordening ter versterking van ons team.

 

Ben jij een enthousiaste teamplayer, weet je van aanpakken en wil je investeren in jouw toekomst? Dan zoeken we jou: afgestudeerd jurist met als specialisatie het omgevingsrecht. Ervaring in het werkveld is geen vereiste (maar absoluut wel een pré), affiniteit met en basiskennis van het huidig en toekomstig omgevingsrechtstelsel zeker wel. Als junior zal je je binnen ons team bezig houden met alle juridische aspecten van bestemmingsplannen en omgevingsvergunningen en met het nieuwe instrumentarium van de op handen zijnde omgevingswet. Goede communicatieve vaardigheden, zowel schriftelijk als mondeling, zijn daarbij uiteraard een vereiste. Evenals een pro-actieve instelling, een nieuwsgierige insteek en een open, op samenwerking gerichte, houding.

 

Wij bieden in beginsel een aanstelling voor 24 uur per week, binnen een enthousiast, ervaren en informeel team. Je krijgt hierbij volop de ruimte om jezelf te ontwikkelen.

 

Ben jij de junior die wij zoeken, of wil je meer informatie over deze vacature? Neem dan contact op met Arjen Stam: bel 010 303 1277 of mail je sollicitatie naar arjen.stam@od205.nl